Marjat

Nevalanmäen marjatilalla panostamme marjojen erinomaiseen laatuun ja maukkauteen sekä tuoreuteen. Valitsemme viljeltävät lajikkeet miellyttävän maun, kestävyyden ja sopivien viljelyominaisuuksien mukaan. Lyhyt kuljetusmatka sekä toimitusketju ovat paras keino taata tuore ja maukas marja. Tunneliviljely varmistaa marjatoimitukset myös sateisella säällä eikä laatu kärsi huononakaan kesänä.

Osa sadosta säilötään pakastamalla ja voit hankkia marjoja ruokakauppojen pakastealtaasta koko talven ajan.

Mansikkamansikoita.jpg

Herkullisia Nevalanmäen mansikoita voi ostaa lähialueen vähittäiskaupoista kesäkuusta syyskuulle. Kasvutunneleissa lajikkeina ovat Flair, Allegro ja Malling Centenary. Tunnelimansikka pakataan rasioihin ja 1,5kg koppiin sekä jonkin verran 5kg laatikoihin. Marja poimitaan suoraan rasiaan, jolloin marjan käsittelyä tulee mahdollisimman vähän. Marjan laatu on Extraluokkaa tunnelin erinomaisten kasvuolosuhteiden ansiosta. 

Avomaan mansikka myydään 5kg laatikoissa suoraan tilalta sekä lähialueen ruokakauppojen kautta. Lajikkeina ovat Polka ja Malwina. Polka-lajikkeesta on hyvä huomioida, että vaikka se onkin suurimman osan suosikki maultaan, sen kauppakestävyys on heikko. Marjat pehmenevät hyvin nopeasti lämpimässä säässä pellolla ja säilyvät vain hyvin lyhyen aikaa raikkaan näköisinä. Suosittelemme Polkan ostajia pakastamaan marjat välittömästi parhaimman laadun takaamiseksi.

Vadelmavadelma.jpg

Nevalanmäellä viljelemme suurimarjaista ja miellyttävän makuista Glen Ample vadelmaa tunnelissa. Vadelmat poimitaan suoraan puolen litran rasioihin ja myydään tilapuodista sekä lähialueen ruokakaupoista. Tunnelissa vadelman laatu on ensiluokkainen eikä sateinen sää vaikuta poimintaan.

Pienissä rasioissa vadelmat säilyvät erinomaisen laatuisina kokonaisina marjoina. Vadelman aromikas maukkaus on parhaimmillaan juuri tuoreena, ja siksi myymmekin ennakkoon varatut vadelmat aina samana päivänä poimittuna.

Vadelman sesonki ajoittuu heinäkuun puolivälistä syyskuun alkuun.