KESÄTYÖPAIKAT 2018

Kuvateksti

HEI, SINÄ REIPAS JA TAVOITTEELLINEN TYÖTÄ ETSIVÄ!  
TULE MEILLE POIMIMAAN MANSIKOITA ENSI KESÄNÄ 2-4 VIIKOKSI HEINÄ-ELOKUUSSA. 
Nevalanmäen marjatila on Haapaveden Kytökylässä toimiva kasvava ja kehittyvä marjatila, joka viljelee vadelmaa ja mansikkaa avomaalla sekä tunneleissa. Osa mansikasta poimitaan viljelypöydiltä seisaaltaan, osa pellolta perinteiseen malliin. Tarjoamme ensi kesänä noin kymmenelle yli 15-vuotiaalle nuorelle tai aikuiselle helppoa, mutta sitkeyttä vaativaa tienestiä kansainvälisessä työporukassamme kiivaimman sesongin ajaksi.
Työaika 4-8 tuntia päivässä kuutena päivänä viikossa, alkaen viimeistään klo 6 aamuisin, urakkapalkka poimittujen kilojen mukaan ( Maaseutuelinkeinojen TES ), keskimääräisellä poimintanopeudella ansio noin 10€/h.Täytä työhakemus 31.3.2018 mennessä tässä linkissä. Lisätietoja antaa Teresa Majuri p.0445 137 747. 

Järjestämme huhtikuussa tiedotustilaisuuden hakijoille, jossa kerromme tarkemmin työn sisällöstä ja tilan toiminnasta. Tarkempi ajankohta ilmoitetassan hakijoille!

TYÖSSÄOPPIMINEN

Kuvateksti

Opiskeletko puutarha- tai maatalousalan oppilaitoksessa ja haluaisit oppia mieluummin käytännössä puutarha-alaa? Tarjoamme työssäoppimismahdollisuutta marjatilalla, jossa panostetaan uusien viljelymenetelmien kehittämiseen ja laadukkaaseen lähituotteeseen. Tunneliviljelyn ansiosta viljelykausi kestää maaliskuulta lokakuulle ja työt ovat monipuolisia. 
Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä p. 0445 137 747/ Teresa Majuri.