Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Haluamme tarjota vain parasta asiakkaillemme

Alusta asti olemme halunneet tavoittaa lähialueen kuluttajat suoraan tai toimittamalla marjat ilman välikäsiä lähialueen vähittäiskauppoihin.

Marja on herkkä tuote, jonka parhaat ominaisuudet tulevat esille, kun matka poiminnasta käyttöön on mahdollisimman lyhyt niin ajassa kuin matkassakin. Tahdomme suoda asiakkaalle sen mahtavan elämyksen, jonka vain juuri poimitun mansikan maistaminen saa aikaan. Kesä ei tunnu kesältä, jos siihen ei kuulu herkuttelua tuoreilla marjoilla. 

Toimitamme asiakkaille ainoastaan samana päivänä poimittua marjaa, joka on käynyt läpi laatutarkastuksen. Tavoitteemme on, että 5kg laatikosta sinun ei tarvitse heittää ainoatakaan marjaa roskiin. Kasvatamme marjamme rakkaudella ja huolellisella hoidolla saadaksemme niiden parhaat maku- ja ulkonäköominaisuudet esiin. Poimimme marjat täysin kypsinä, jotta niiden maku on ehtinyt jalostua parhaimpaansa.

Nevalanmäellä laatu tarkoittaa samana päivänä poimittua huolella valikoitua marjaa, joka maistuu ja näyttää tuoreelta ja maukkaalta.  

 

Pakasteeksi poimitut marjat pakastetaan samana päivänä, jotta kiinteys ja maku säilyvät tuoreina.

Haluamme tarjota asiakkaillemme tuoretta marjaa mahdollisimman pitkään kesäkaudella ja siksi olemme valinneet viljelymenetelmäksi tunneliviljelyn. Näin meillä on myös mahdollisuus tarjota monipuolisesti erilaisia lajikkeita. Tunnelit lisäävät myös poimijoiden viihtyvyyttä.

Tunneliviljelyssä käytämme biologista kasvinsuojelua aina kun mahdollista ja suojaamme kasvustoa tuhohyönteisiltä myös suojaverkoilla. 

 

Käyttämämme rasiat ovat 100% kierrätettyä muovia ja rasioiden  pahvipakkaukset kierrätetään vähittäismyymälöistä uudelleenkäyttöön.

Toivomme, että voit nauttia kesästä täysin siemauksin ja kruunata kesän muistot Nevalanmäen marjatilan marjoilla.