Mansikan itsepoiminta, kg

Mansikan itsepoiminta, kg

5,50 €
sis. 14 % ALV
Tämän kesän itsepoiminta kausi on nyt ohi.

Järjestämme mansikan itsepoimintaa avomaan pelloilla, kun satoa alkaa kypsyä. Lajikkeina Sonsation ja Faith. Voit valita listasta sinulle parhaiten sopivan viikon. Soitamme sinulle ja sovimme tarkemman poimintapäivän sään ja kypsyvän sadon mukaan. Arvioi määräksi, montako kiloa haluaisit poimia mansikoita. 10 litran ämpäriin mahtuu noin 5 kiloa mansikoita.

OHJEET ITSEPOIMIJALLE!

- varaa omat astiat mukaan poimintaa varten. Voit myös pyytää poimintakoppaa tilalta poimimista varten ja ostaa marjalaatikot kotiin viemistä varten ( 1€/ kpl )

- varaudu sään mukaisella vaatetuksella ja juomapullolla. Pellolle ei voi ottaa mukaan koiria. 

- käy ilmoittautumassa tilapuodissa, jossa omat astiasi punnitaan.

-poimi ainoastaan sinulle osoitetusta rivistä, jotta seuraavatkin poimijat saavat poimia oman rivinsä kypsät marjat. Huolehdithan, että myös lapset noudattavat ohjetta. 

- voit poimia mansikat joko ilman kantoja tai kannallisena. Huomioi kuitenkin, että kannattomat mansikat säilyvät huonosti ja pehmenevät nopeasti. Jos poimit paljon marjoja, voit tuoda osan marjoista tilapuodin kylmiöön jähtymään, kun jatkat poimimista.

- poimi kaikki kypsät marjat huolellisesti astiaan ja poista homeiset riviväliin. Seuraava asiakas kiittää sinua!

- Kun olet poiminut, mitä tarvitset, merkitse lopettamispaikka rivissä merkillä seuraavaa poimijaa varten. Jos sait rivin valmiiksi, palauta merkki rivin yläpäähän.

- Poimitut marjat punnitaan ja maksetaan tilapuodissa. 

Tervetuloa!

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.