Tuore Mansikka

Tuotamme laadukkaita, kauniita, tuoreita ja maukkaita mansikoita avomaalla sekä tunnelissa. Lisää viljelyssä olevista mansikka lajikkeistamme voit lukea täältä. Mansikan satokausi kestää kesäkuun puolen välin paikkeilta aina syyskuuhun asti. Pyrimme viljelyssä optimoimaan kasvuolosuhteet mahdollisimman hyväksi, jotta saamme mahdollisimman hyvälaatuisia mansikoita asiakkaillemme.

Marja on herkkä tuote, jonka parhaat ominaisuudet tulevat esille, kun matka pellolta pöytään on mahdollisimman lyhyt niin ajassa kuin matkassakin. Kesäkauden alkaessa verkkokaupan avulla voit tutkia sinulle soveltuvia toimituspäiviä mikä parantaa tuotteiden laatua, kun saamme marjat mahdollisimman lyhyellä toimituksella sinulle. Voit jättää ennakkotilauksen marjoista tai ostaa verkkokaupasta marjat haluamallesi päivälle ja saada marjat kauttamme mahdollisimman tuoreina ja laadukkaina valitsemaasi toimituspisteeseen noudettavaksi. Toimitustavat löytyvät täältä.

Mansikkaa olemme viljelleet vuodesta 2010, lisää tarinastamme voit halutessasi lukea täältä.

Kesän mansikan satoaikana tulleet ylimääräiset mansikat pikapakastamme talven varalle. Pakastemansikkaa löydät myynnistä verkkokaupastamme sekä jälleenmyyjiltämme. 

7 tuotetta
  • Sivu 1 / 1