Tuore Vadelma

7 Tuotetta

Tuotamme laadukkaita, kauniita, tuoreita ja suuria Glen amble vadelmia. Lisää lajikkeesta voit lukea täältä. Vadelman satokausi kestää heinäkuusta aina syyskuuhun asti. Pyrimme viljelyssä optimoimaan kasvuolosuhteet mahdollisimman hyväksi, jotta saamme mahdollisimman hyvälaatuisia marjoja asiakkaillemme.

Marja on herkkä tuote, jonka parhaat ominaisuudet tulevat esille, kun matka pellolta pöytään on mahdollisimman lyhyt niin ajassa kuin matkassakin. Kesäkauden alkaessa. Verkkokaupan avulla voit tutkia sinulle soveltuvia toimituspäiviä mikä parantaa tuotteiden laatua, kun saamme marjat mahdollisimman lyhyellä toimituksella sinulle. Voit jättää ennakkotilauksen marjoista tai ostaa verkkokaupasta marjat haluamallesi päivälle ja saada marjat kauttamme mahdollisimman tuoreina ja laadukkaina valitsemaasi toimituspisteeseen noudettavaksi. Toimitustavat löytyvät täältä.

Vadelmaa olemme viljelleet vuodesta 2010, lisää tarinastamme voit halutessasi lukea täältä.

Kesän vadelman satoaikana tulleet ylimääräiset vadelmat pikapakastamme talven varalle. Pakastevadelmaa kokonaisena sekä rouheena löydät myynnistä verkkokaupastamme sekä joistakin alueen kaupoista.

  • Näkymä